Hotel Central

Adresa: Branimirova 3, ZAGREB, HR   Rezervacija: +385(0)1 4841 122, GSM: +385 (0) 98 256 135Rezervirajte

Lokacija

Smještaj u centru Zagreba

Obilazak grada jednostavan je kada ste smješteni u Hotelu Central u centru Zagreba.

Nalazimo se u samome središtu Zagreba, nasuprot glavnomu željezničkom kolodvoru i u blizini autobusnoga kolodvora s terminalom za Zračnu luku Zagreb.

Sve atrakcije grada kao što su katedrala, Kamenita vrata, Grički top na pješačkoj su udaljenosti. Na putu do glavnoga gradskog trga prolazite pokraj Umjetničkoga paviljona na Trgu kralja Tomislava te parkom Zrinjevac, koji svojim bojama u različitim godišnjim dobima mami uzdahe. Državni uredi i poslovna četvrt na kratkoj su udaljenosti javnim prijevozom.

Autobusi i tramvaji čine dobru mrežu koja povezuje centar grada kako sa drugim dijelovima grada tako i bogatom okolicom. Dvorac Trakošćan, Stubička dolina, koja je poznato poprište povijesnih bitaka Seljačke bune ili Krapina, najpoznatija po pronađenim ostacima pračovjeka neandertalskog tipa, zasigurno će biti vrijedni vremena.

Svi naši gosti, bilo da su na turističkome ili na poslovnome putovanju, cijene našu lokaciju radi lakoće dolaska sa Zračne luke Zagreb. Za potpuni doživljaj atmosfere i šarma Zagreba, u neposrednoj blizini hotela nalazi se stajalište kabriolet turističkoga autobusa “hop on hop off“ kao i stajalište za segway.